Financiële steun

Draagt u het werk van het Ingeborg Douwes Centrum een warm hart toe, en wilt u helpen psychologische (na)zorg bij kanker beschikbaar te maken voor iedereen die daaraan behoefte heeft? Word dan nu Vriend van het Ingeborg Douwes Centrum. Iedere financiële bijdrage, groot of klein, is van harte welkom.

U kunt eenmalig een bedrag naar keuze overmaken op NL68 RABO 0103 3695 97 ten name van de Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum. Ook kunt u ons structureel ondersteunen met een periodieke schenking. Dit kan al vanaf € 5,- per maand.
Download de machtigingskaart voor particulieren
Download de machtigingskaart voor bedrijven

Als particulier kunt u bovendien kiezen voor een notariële schenking of het Ingeborg Douwes Centrum opnemen in uw testament. Voor bedrijven en serviceclubs zijn op maat gesneden partnerprogramma’s mogelijk. Neem voor meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek contact op met 020-3640330 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoracties

Wilt u geld inzamelen door een sponsoractie te organiseren, dan kunt u contact met ons opnemen voor hulp bij de uitwerking van uw idee. Wij kunnen ook zorgen voor het benodigde informatie- en promotiemateriaal.

 
button-facebook
AchtergrondLO

Kanker gaat niet over, ook niet als het leven doorgaat

Word nu Vriend van het Ingeborg Douwes Centrummachtigingskaart particulierenmachtigingskaart bedrijven